GARANTIE

GARANTIA DE CONFORMITATE se acorda de catre ALISS SHOES intr-un termen de 2 ani calculat de la livrarea produsului, respectand drepturile si obligatiile conferite prin lege cumparatorilor (Legea nr. 449/2003 cu modificarile si completarile ulterioare aduse prin Ordonanta nr.9/20016)

GARANTIA COMERCIALA (PURTARE) este de 30 de zile de la data vanzarii cu amanuntul si se aplica numai daca produsul este folosit in conditii normale si cu respectarea instructiunilor din talon, respectiv daca lipsa de conformitate este minora.
Pastrati talonul pentru garantie, bonul fiscal in original si cutia in care a fost ambalat produsul pentru eventualele reclamatii, care pot fi adresate magazinului impreuna cu produsul pentru constatarea defectelor si expertizarea lui. In termen de 15 zile veti primi o solutie de reparatie sau inlocuire a produsului, daca s-au respectat instructiunile de folosinta in baza constatarii si analizei efectuate de catre producator printr-un raport de expertiza (L. 449/2003 art.10 si 11).

Numai daca responsabilitatea cade integral in sarcina producatorului, iar reparatia sau inlocuirea sunt indisponibile se restituie contravaloarea produsului ( L. 449/2003 art. 13 si 14).

Prin prezenta declaratie nu sunt afectate drepturile conferite consumatorilor prin legea 449/2003.

 

Incaltamintea este fabricata din piele naturala si ca urmare a acestui fapt pot exista diferente de culoare si de textura intre piesele de piele, ceea ce da unicitate produsului.

La primele purtari, se poate intampla ca incaltamintea sa nu fie confortabila, iar pigmentii de culoare sa emigreze ceea ce nu constituie un defect datorita faptului ca firma noastra foloseste pigmenti cu compusi vegetali(organici), ci nu cu compusi anorganici ce inchid porii pielii si pot duce la aparitia ciupercilor de piele. In functie de stilul de mers si de forma picioarelor, incaltamintea poate prezenta cute in timp. Pentru a ameliora acest aspect, aplicati la intervale de timp, dupa 3-10 purtari un strat de crema/ceara.
Nu se acorda garantie la fermoare (rulare, ce se pot rupe prin fortare excesiva), flecuri, uzura anormala pe talpa sau fete deformate, datorita unui mers cu pas specific (piciorul calca pe o parte sau se taraste intr-o anumita anumita pozitie si apare o uzura pronuntata acolo) sau forma de picior cu escrescente care in mod normal v-a defoma pielea (feţele iau forma piciorului, inclusiv dupa monturi)

Dupa fiecare intrebuintare, incaltamintea se curata cu o carpa moale si este de preferatsa o pastrati cu sanuri, pentru a se mentine forma. Nu se recomanda purtarea in conditii de umiditate excesiva, lapovita si ploi abundente. Pentru aceste situatii se recomanda purtarea de articole special concepute pentru rezistenta la apa.
Incaltamintea umeda se usuca lent, la temperatura camerei, ferita de contactul direct cu sursele de caldura, evitand astfel deteriorarea pielii, ce se poate manifesta prin crapaturi.

Se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte din piele naturala, pentru ca in perioada dintre purtari , incaltamintea din piele naturala are tendinta de a revenii la forma initiala, durata medie de utilizare este de 6 luni.
Va rugam feriti talpa de actiunea agentilor petrolieri (benzina, motorina, ulei etc)

 

RETUR

In cazul in care doresti sa returnezi sau sa schimbi produsele achizitionate, atunci poti face asta timp de 14 zile din momentul procurarii. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului (OG 130/2000 Art 4 (1) lit. b).

Pentru schimbul de produs, te rugam sa ne contactezi pentru a stabili toate detaliile.

Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.


Pentru returul produsului te rugam sa urmezi pasii:

1. Trimite-ne un email prin care sa ne aduci la cunostiinta intentia ta de retur al produsului.

2. Cheama un curier Urgent Cargus si trimite coletul pe adresa: str Brestei, nr. 151, Craiova, Dolj cu plata la destinatar (Aliss Shoes)  Ulterior te rugam sa trimiti numarul de identificare a coletului (AWB) pe adresa noastra de email.
Avem rugamintea sa nu trimiteti coletele cu plata ramburs, in caz contrar coletul se va intoarce la dvs.

-Petru inlocuirea produselor taxele aferente transportului sunt suportate de catre Aliss Shoes

-Petru retur se va percepe taxa de 30.00 lei aferenta costurilor de transport  (tur-retur)

3. Din moment ce produsul ajunge in depozitul nostru, banii se vireaza in maxim 30 zile in contul dvs indicat in cererea de retur. (contul sa fie valid si activ, in lei romanesti (RON) si deschis la o banca din Romania)

Va rugam sa probati produsul in mediu curat, în interiorul locuinței si daca din orice motiv nu vi-l mai doriti, puteti sa ii returnati in aceleași condiții de ambalare.

Atentie! Nu acceptăm spre retur produse care au fost purtate si prezinta urme clare de uzura. Toate produsele declarate neconforme (care prezinta urme de purtare, uzura, deteriorare) se vor returna catre client fara a se accepta cererea de retur bani sau schimb de produs.

Atentie! Clientii care aleg optiunea de a face schimb cu un alt produs sau o alta marime, beneficiaza de retur gratuit.

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Returnarea produselor se va face doar prin firmele de curierat agreate de catre Aliss Shoes.

Formular de retur

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

Motivul Returnarii fiind:

Comandate la data:

Primite la Data:

Optiunile mele de retur sunt:

Doresc schimb marimea cu acelasi produs
Doresc inlocuirea produsului cu unul nou
Am primit alt produs decat cel comandat
Doresc returnarea contravalorii achitate in cont bancar

Pentru returnarea contravalorii produselor achitate, va rugam sa completati campurile de mai jos.

(Datele sunt necesare pentru returnarea contravalorii produselor achitate, singura optiune fiind transferul bancar)

Banca

Contul

Nume-Prenume

Adresa

Email

Telefon

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
PRODUSE VIZUALIZATE RECENT
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top