În materie de trenduri nemuritoare, un lucru este sigur: poșetele din piele cu lanț, de calitate superioară, se află la loc de cinste indiferent de sezon. De la Audrey Hepburn și până la personalitățile feminine de succes din contemporaneitate, gențile de umăr cu lanț au trecut testul timpului, fiind încadrate cu succes într-o gamă vastă de ținute, atât casul, cât și elegante.

Acestea se pliază de minune cu orice tip de anotimp: iarna, adaugă un plus de eleganță și contribuie la efectul de minimizare a unei ținute deja supradimensionată (geci puffy, straturi suprapuse), iar vara, dimensiunile mici o recomandă ca fiind lejer de purtat și, în plus, transformă cu desăvârșire, în cel mai plăcut mod, chiar și o ținută compusă din jeanși boyfriend și un tricou lejer. Toamna reprezintă un alt prilej de a te simți classy etalând un palton stylish și o poșetă de umăr, iar primăvara optiunile sunt practic inepuizabile.

Cum spuneam, acesta este un trend nemuritor. Drept dovadă, gențile de umăr/crossbody, cu bareta lanț sau simplă, în culori puternice, nuanțe neutre (nude, negru) sau cu imprimeuri de efect vor domina și în această primăvară marile podiumuri de modă ale lumii.

Recomandările noastre:

1. Geanta de umăr Grace by Aliss Shoes

Confecționată din piele naturală de calitate superioară, geanta Grace, combinație de tonuri neutre, se evidențiază prin imprimeul alb-negru, ce contrastează fabulos cu detaliile argintii (închizătoare și lanț baretă).

Potrivită pentru a desăvârși o ținută office, indiferent de croiul pantalonilor. În cazul în care se optează pentru o fustă, de reținut este faptul că geanta poate fi alăturată aromonios fustelor cloș sau în A.

2. Geanta de umăr Amelie by Aliss Shoes

Un model clasic, „little black purse” nu putea lipsi din selecția noastră, așa cum nu poate lipsi din garderoba ta. Poșeta cu lanț Amelie se remarcă prin simplitatea design-ului, împletită cu detalii fine, dar de efect, așa cum este închizătoare metalică în formă de cerc, gândită pentru a „îndulci” liniile rigide.

În ceea ce privește posibilitatea de încadrarea într-o ținută, opțiunile sunt practic inepuizabile. Poate fi purtată atât ziua, cât și seara, încadrată în outfit-uri casual sau elegante.

3. Geanta de umăr bleumarin Grace by Aliss Shoes

Geantă din piele de calitate superioară, cu detalii argintii, ce se evidențiază prin combinația armonioasă de nuanțe și texturi.

Perfectă pentru ținutele smart chic, geanta cu lanț Grace se potrivește atât cu pantaloni office în orice combinație, cât și cu jeanși, cămașă și un blazer clasic.

  

Stay true to undying trends!

Love,

The A. team.