Uită de Mom Jeans, îmbrățișează Dad Shoes! Adidașii supradimensionați, în stilul celor purtați în anii ’80 de către tații care optau pentru confort (de unde și denumirea “dad shoes”) au cucerit lumea modei.

            Tendința este intepretată ca fiind o renaștere a stilului retro și, de asemenea, o reacție feministă vizavi de feminitatea din lumea modei. Adidașii bulky, masivi, vin în contradicția romantismului și a eleganței ce caracterizează pantofii pentru femei, transmit un mesaj referitor la dualitate – “Doar pentru că port o rochie, nu înseamnă că sunt firavă!”.

            De la Instagram la marile podiumuri de modă ale lumii, adidașii în stil retro sunt etalați cu mândrie de către influencerii de pretutindeni, celebrități și nu numai.

            Grație aspectului nonconformist și versatilității care îi caracterizează, adidașii chunky se potrivesc de minune atât cu ținute office, costume cu pantaloni tip țigară, deasupra gleznei, cât și cu jeanși de orice tip.

             Indiferent de anotimp, sneakerșii dad shoes îți pot completa cu succes alegerile vestimentare, fiind și extrem de comozi.

             Colecția ALISS/S19, dedicată femeii puternice, independente, îți pune la dispoziție, printre modele unice de pantofi office și o variantă de astfel de pantofi sport, disponibili în trei combinații de culori.