Iarna... anotimpul puloverelor oversized, al straturilor suprapuse de haine, al gecilor puffy. Când toamna se transformă în iarnă, iar straturile extra devin obligatorii, spre deosebire de o opțiune pe care ai așteptat cu entuziasm să o explorezi, ideile de outfit-uri drăguțe tind să se epuizeze rapid.

Deși confortabile, opțiunile vestimentare basic pentru iarnă nu sunt tocmai visul unei fashioniste “pur-sânge”.

Totuși, doar pentru că vremea s-a răcit într-un mod brutal, nu înseamnă că trebuie să faci cu mâna în semn de la revedere stilului care te-a consacrat. Înseamnă doar că trebuie să gândești puțin mai creativ atunci când îți compui outfit-ul zilei.

Promitem: stilul aparte –  chiar și în zilele înghețate – este tangibil atunci când ai simțul modei.

Ghetele cu toc mic în ținute de iarnă

Imaginează-ți: o bluză pe gât/o cămașă, combinată cu o pereche de pantaloni evazați, din stofă, care ascund cu succes o pereche de dresuri călduroase ce permit desăvârșirea outfit-ului cu o pereche fabuloasă și practică de ghete cu toc mic .

Pentru un plus de căldură, poți asorta un sacou oversized peste care vei etala, desigur, un palton drept.

Pont: pentru a duce ținuta într-o zonă mai casual, înlocuiește pantalonii evazați tip office cu o pereche de jeansi evazați și un pulover pe gât supradimensionat.

Pantalonii scurți eleganți, piesă versatilă și de efect

Simpli, în carouri, din stofă sau piele, pantalonii scurți eleganți sunt în continuare în tendințe, spre deliciul fashionistelor de pretutindeni. Asortați cu dresuri groase, în ton cu anotimpul, și bluze pe gât sau pulovere supradimensionate, aceștia îți conferă un aer feminin și, pe lângă faptul că arată extrem de bine, sunt și foarte practici, putând fi încadrați cu succes în ținute comode și călduroase.

Ideea noastră de ținută (din care te poți inspira și tu): pantaloni scurți eleganți, din stofă, asortați cu un pulover supradimensionat, o idee băgat pe sub pantaloni în talie, în partea din față, ținută legată cu o pereche de cizme lungi din piele

 

Oversized everything – puloverele supradimensionate

Fie că alegi să etalezi o pereche de pantaloni din piele, clasicii pantaloni office, o fustă sau o pereche de jeanși, un element se păstrează constant sezonul acesta pentru o ținută de succes: puloverul oversized.

Trendul permite integrarea cu succes a ghetelor de iarnă office în ținutele de serviciu, precum și a cizmelor lungi și a pantofilor.

Ultimul sfat, dar nu cel din urmă: nu te teme de color block-ing! Culorile îndrăznețe, inserate în ținute elegante, te ajută să creezi outfit-uri vibrante, care te scot din anonimat.

 

Stay warm and stylish!

Love,

The A. team