Caracterizați de tocul mic, de maxim 5 cm și de o ușoară curbură a tocului, kitten heels au revenit la modă cu putere, spre deliciul fashionistelor care tind să opteze pentru pantofi cu tocul mediu sau mic, astfel încât să se simtă cât mai confortabil pe parcursul zilei (și nu numai).

            Înainte de a fi făcuți populari de către Audrey Hepburn, personaj iconic în lumea modei, în anii ’50, prin aparițiile sale televizate, aceștia erau considerați a fi pantofi „de exercițiu”, având scopul de a pregăti adolescentele pentru purtarea pantofilor cu toc înalt.

            Dacă încă nu ești convinsă de sentimentele pe care le ai în legătură cu acest tip de pantofi, noi îți spunem că sunt cât se poate de versatili, îmbinându-se aromios cu ținute pe bază de pantaloni sau jeanși deasupra gleznei, pantaloni culottes, costume, fuste conice și salopete sau rochii, transformând chiar și o ținută banală, pe bază de jeanși ¾ și un tricou alb, simplu într-una aparte, feminină și elegantă, mai ales dacă alăturăm ținutei o geantă de umăr cu lanț.

            Pe Aliss.ro, găsești pantofi kitten heels în diverse culori, nuanțe moderne, sidefate sau mate, din piele, de calitate superioară, ce adaugă strălucire ținutelor tale de zi cu zi. Confortabili, ideali pentru ținute office și nu numai, aceștia îți conferă libertatea de mișcare de care ai nevoie în zilele în care ai de îndeplinit o multitudine de comisioane.

            Îți propunem următoarele modele:

  1. Pantofii kitten heels Victoria, din piele

          2. Pantofi kitten heels Sophia, din piele

Stay classy!

Love,

The A. team