Pentru primăvară, îți punem la dispoziție o mini-colecție de pantofi în still office-casual, articole de încălțăminte create astfel încât să îmbine armonios partea funcțională cu cea estetică, practice, dar și în trend, inspirate de nevoile femeii moderne în jungla urbană. Inspirate de tine.

            Pentru că știm că jonglezi în fiecare zi cu task-urile de la birou și de acasă, veșnic pe drum, prinsă între serviciu, prieteni și familie, noua colecție, lansată în luna femeii, îți este dedicată.

            Culori puternice, texturi îndrăznețe menite a scoate orice ținută din anonimat, juxtapuse cu imprimeuri de efect, dar și modele clasice, îmbogățite cu mici detalii menite a le conferi un aer aparte – în acest fel poate fi caracterizată noua colecție Aliss Shoes, potrivită pentru orice tip de personalitate.

            Vorbim despre nuanțe metalice, nunațe menite a revitaliza paleta de culori din orice garderobă feminină, albastru regal, inserții animal print. Nu renunțăm nici la culoarea sinonim pentru eleganță – negrul.

            Noua colecție Aliss Shoes îți pune la dispoziție pantofi pentru fiecare zi a săptămânii:

             Pentru a combate astenia de luni, pantofii Ava sunt aliatul perfect. Nuanța de albastru regal a acestora te ajută să începi săptămâna în forță, simțindu-te îndrăzneață și puternică.

             Ședința de marți te va prinde etalând stilul potrivit cu pantofii oxford Iris, practici și eleganți, de culoare negru, cu inserții metalice subtile pe lateralele tălpii.

              Miercuri, pantofii Emily te vor scoate din impas grație versatilității lor. Inserția de imprimeu multicolor de la nivelul călcâiului îți va permite să îi porți cu pantaloni office în diverse culori, precum și jeanși albastru-denim sau negru, astfel încât să treci lejer de jumătatea săptămânii.

              Joi, vei prinde putere cu o pereche de pantofi animal-print, așa cum sunt pantofii Briana, astfel încât să faci față cu brio task-urilor din jungla urbană.

              Ziua de vineri te va prinde cu forțe proaspete, cu gândul la week-end, etalând o pereche de pantofi într-o nuanță metalică, așa cum sunt pantofii Cleo, încadrați într-o ținută care îți permite să faci tranziția către întâlnirea cu prietenii de după orele de lucru.

               Zilele de week-end îți vor oferi ocazia perfectă pentru etalarea pantofilor sport Amber, model cu trecere în zona casual-chic, perfect pentru a fi purtat nu numai încadrat în ținute sport, ci, în prezent, mai ales în ținute urban-chic, cu blazere, tricouri lejere, jeanși și cămăși, accesorizate cu genți de umăr cu lanț.

               Disponibili în două variante, două combinații de culori, pantofii sport Amber te vor ajuta să treci îți petreci cu stil sfârșitul de săptămână.

Keep up with the latest trends!

Love,

The A. Team