În februarie, dragostea plutește în aer. Desigur, iubim în fiecare zi, dar ocaziile de celebrare a iubirii pentru partener, așa cum sunt Valentine’s Day sau Dragobete, ne scot din cotidian, din preaplinul zilelor petrecute la birou și ne umplu de bucuria dăruirii și a expectativei.

            Zilele acestea ne “obligă” să ne facem ordine în gânduri și în suflet, să îl punem pe primul plan pe el, pe partener, să căutăm cu drag acel cadou pentru soț sau pentru iubit, pe care stim ca il va aprecia cu adevărat. Vrem să fie cadoul perfect pentru el.

            Și ce poate fi mai practic, elegant, clasic, masculin și potrivit pentru un gentleman decât o pereche de pantofi pentru bărbați? Indiferent de stilul lui, la noi vei găsi perechea potrivită de încălțăminte din piele.

            Pentru bărbatul care debordează de eleganță, adeptul costumelor, pantofii în stil Oxford, bine lucrați, din piele de calitate superioară, vor fi întotdeauna un cadou plăcut.

Sugestia noastră: pantofii din piele pentru bărbați Oscar, disponibili aici.

            Pentru bărbatul care preferă stilul smart-casual, de birou, care debordează de încredere în sine și ale cărui ținute se compun în principal din cămăși și jeanși, se vor potrivi de minune pantofii în stil Brogue.

Sugestia noastră: pantofii din piele pentru bărbați Francisco, disponibili aici

            Pentru bărbatul modern, cu o personalitate distinsă, adeptul pantalonilor casual-eleganți în carouri și a pattern-urilor de tot felul, pantofii Oxford colorați se vor constitui în cadoul ideal pentru Ziua Îndrăgostiților.

Sugestia noastră: pantofii din piele pentru bărbați Arthur, disponibili aici.

            Pentru bărbatul practic, adeptul stilului casual, confortabil, a cărui ținută de bază constă într-o pereche de jeanși clasici și un pulover simplu, un cadou practic constând într-o pereche de pantofi în stil Derby, va fi și cel pe care îl va aprecia în cea mai mare măsură.

Sugestia noastră: pantofii din piele pentru bărbați Claus, disponibili aici.

Stay in love!

Love,

The A. team.