De la culori vibrante, la tonuri metalizate sau pastelate, fashionistele de pretutindeni au nenumărate opțiuni vara aceasta, atunci când vine vorba despre culoarea articolelor de încălțăminte purtate. Într-un anotimp atât de colorat, ar fi păcat să nu avem liber la culoare!

Așa cum menționam într-un articol anterior, tonurile de roz pastelat sunt la mare căutare, dar, spre deliciul pasionatelor de modă, la fel de actuale sunt și culorile metalizate, cu precădere pantofii aurii și pantofii argintii (dar nu numai – orice culoare metalizată te va scoate din anonimat).

Tonurile de albastru merg “mână în mână” cu vara. Sandalele albastre, cu toc bloc, se potrivesc de minune atât cu o rochie vaporoasă, cât și cu pantaloni office, tip țigaretă și arată ideal în combinație cu un deux-piece în aceeași culoare, pentru un look monocromatic.

Roșul se menține pe poziții, fiind acea culoare fabuloasă, clasică, mereu în tendințe, la care apelăm de fiecare data pentru a obține acel efect de femme fatale, fie că optăm pentru pantofi stiletto roșii, o rochie roșie sau, pur și simplu, ruj roșu pentru a scoate din anonimat o ținută de zi cu zi.

Pentru un cocktail party, îți propunem să încerci o ținută formată dintr-o pereche de sandale argintii sau sandale aurii, în combinație cu un blazer supradimensionat, alb, la două rânduri de nasturi. Te vei simți minunat și vei atrage o mulțime de priviri admirative.

Nu putem să nu aducem în discuție versatilitatea unor pantofi albi. Cu toate că, în general, aceștia sunt considerați pantofi de mireasă, este cât se poate de greșit să îi limităm doar la acest context, fiind ideali pentru vară, simplu de asortat și în trend, alegerea femeilor care vor să transmită grație, feminitate și delicatețe. O ținută monocromatică, pe bază de rochie alba și sandale albe, este perfectă pentru o zi călduroasă de vară, punându-ți în evidență pielea bronzată.

Stay colorful!

Love,

The A. team