În lumea modei, primăvara nu înfloresc doar copacii, ci și noile influențe în materie de trenduri. Odată cu schimbarea sezonului, iubitoarele de modă caută să găsească un echilibru perfect între tendințele modei și acele articole de încălțăminte care au potențialul de a desăvârși o ținută.

Iată care sunt top 3 culori la modă în sezonul primăvară-vară 2019:

1. Roz pudră

          După multe încercări de detronare a clasicei non culori folosite cu recurență în ținutele vestimentare datorită versatilității ei de neîntrecut, și anume negrul, iată că, primăvara aceasta, rozul pudră este „noul negru” în materie de încălțăminte.

           Adaptabilitatea acestei culori în ținutele vestimentare o plasează extrem de aproape de clasicul negru. Se potrivește impecabil atât asortată unei rochii de zi sau de seară, în ținute potrivite sezonului cald, dar poate fi purtată cu ușurință, exprimând finețe și rafinament, și cu un palton, toamna și iarna.

           Fiind o nuanță neutră, permite asocierea cu o gamă vastă de culori, ba chiar desăvârșirea unor ținute monocrome (la mare căutare în 2019).

2. Alb lapte

            La mare căutare în sezonul cald vor fi și articolele de încălțăminte de nuanță alb-gălbui, asemănătoare laptelui. Exprimând elganță, lux și opulență, acestea trimit la zona vintage, la acea perioadă a modei specifică numelor iconice în materie de fashion așa cum este Audrey Hepburn.

3. Burgundy

            Amintind de rafinamentul specific franțuzesc, burgundy emană sex-appeal și mister, învăluind purtătoarea în acel aer de femme fatale. Fie că alegi să etalezi articole vestimentare, pantofi sau accesorii de culoare burgundy, efectul va fi același: wow!

            Îți recomandăm geanta cu lanț Grace by Aliss!

            Desigur, în afară de cele enumerate mai sus, nuanțele neutre și pastelate rămân alegeri cu stil, iar culorile sidefate nu trec neobservate.

             În magazinul online Aliss Shoes vei găsi încălțăminte din piele realizată în ton cu ultimele tendințe, ce respectă cu desăvârșire regulile cromatice ale sezonului.

Stay true to new trends!

Love,

The A. Team