De o eleganță atemporală, clasica geantă cu lanț este o piesă care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei pasionate de modă.

Dacă în trecut moda dicta încadrarea ei doar în ținute elegante, în prezent acest tip de geantă permite o mai mare versatilitate în purtare, putând fi asociată cu succes și ținutelor casual, conferindu-le acea notă “chic”, acel "ceva".

Poșeta cu lanț a devenit un accesoriu indispensabil pentru vedetele de peste Ocean (și nu numai), care le încadrează chiar și în ținute sport.

Iată câteva idei de ținute în care poți încadra o geantă cu lanț:

1. Ținută business: contopire perfectă între stilul masculin și cel feminin, un costum cu pantaloni și sacou supradimensionat, alături de pantofi stiletto și o poșetă cu lanț reprezintă elementele unei ținute de succes.

2. Ținută smart-casual: optează pentru un tricou lejer și o pereche de pantaloni office sau stil țigaretă, cu lungimea deasupra gleznei, palton drept și pantofi sport supradimensionați, ținută „legată” cu geanta ta preferată cu lanț.

3. Ținută urban-chic: pentru acest tip de ținută, ai nevoie de articole de îmbrăcăminte basic, care cu siguranță nu lipsesc din garderoba ta: un tricou clasic sau o helancă, blazer supradimensionat, blugi în stil mom jeans și pantofi sport sau cu toc – în funcție de stilul personal; ambele tipuri se potrivesc la fel de bine ținutei.

Desigur, încadrarea unei genți cu lanț într-o ținută elegantă, à la Audrey Hepburn, nu se va demoda niciodată, aceasta constituindu-se într-o piesă nemuritoare în garderoba ta.

Stay classy!

Love,

The A. team